--> Skip to main content

De complete gids voor reizen met uw puppy

De complete gids voor reizen met uw puppy

De complete gids voor reizen met uw puppy

Bent u van plan uw huisdier mee te nemen op uw aanstaande vakantie? Geweldig! Reizen met uw hond kan leuk en nuttig zijn voor u beiden. Maar voordat u op pad gaat, is het cruciaal om uw huiswerk te maken en u voor te bereiden. In deze gids leert u alles wat u moet weten over reizen met uw hond, inclusief wat u moet inpakken, hoe u er komt en waar u verblijft.

Hoe een puppy in een auto te vervoeren

Het is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat uw puppy veilig is wanneer hij in een auto wordt gereden. De ideale methode hiervoor is om ze in een krat te plaatsen. Zet de bench op de achterbank en zet hem, indien mogelijk, vast met een veiligheidsgordel.

Neem een ​​klein dekentje mee en een paar andere items die uw puppy tijdens de reis meer op zijn gemak zullen stellen, zoals een speeltje. Voeg voedsel en water toe als u verwacht lange tijd weg te zijn. Een puppy kan niet langer dan 12 uur zonder voeding.

Er zijn andere autovriendelijke oplossingen waarmee u zich meer op uw gemak zou kunnen voelen als u geen bench heeft om uw puppy in te vervoeren.

Een barrière

Tijdens het autorijden kan je hond niet op de voorbank springen dankzij deze muur tussen de voor- en achterbank. U kunt hiervoor zoiets eenvoudigs gebruiken als een omgekeerde wasmand van draad, of u kunt een autohekje voor huisdieren kopen dat is ontworpen met deze behoefte in gedachten.

Een harnas en veiligheidsgordel

Een hondentuig is een uitrusting die u uw hond kunt aantrekken om hem veilig in de auto te houden. Het helpt voorkomen dat de hond op de voorbank springt of overmatig beweegt en wordt vaak met een veiligheidsgordel aan de achterbank vastgemaakt.

Worden puppy's ziek in de auto?

Net als mensen kunnen puppy's wagenziek worden. Het wordt aanbevolen om te stoppen en te stoppen als uw puppy symptomen van bewegingsziekte begint te vertonen, zoals janken, kwijlen of braken. Laat uw puppy uit de bench zodat hij wat frisse lucht kan krijgen en kan bewegen.

Zorg ervoor dat de kist stabiel staat en niet beweegt om voertuigziekte te voorkomen. U kunt ook proberen een raam te openen om wat frisse lucht binnen te laten en de voedselinname van de hond te beperken voordat u gaat rijden.

Hoe te vliegen met een puppy

Het is cruciaal om bekend te zijn met het beleid en de procedures van de luchtvaartmaatschappij als u van plan bent om met uw puppy te reizen. ... t en s, daar in de,........ . Als de pup te groot is, zul je hem bij de grotere honden onder het vliegtuig moeten verstoppen.

Een puppy moet de nodige vaccins krijgen voordat hij naar het buitenland gaat, inclusief de hondsdolheidsprik. Daarom moet de pup minimaal 16 weken oud zijn voordat hij naar het buitenland mag.

U moet een paar items meenemen die uw hond comfortabeler maken, zodat hij van de vlucht kan genieten. Dit kan een klein dekentje zijn of een klein speeltje. Om ervoor te zorgen dat u genoeg tijd heeft om in te checken en de luchtvaartmaatschappij te halen, moet u vroeg op de luchthaven zijn. En last but not least, zorg ervoor dat u de vaccinatiegegevens van uw puppy bij de hand heeft. Hier zijn enkele factoren waarmee u mogelijk rekening moet houden als u van plan bent uw puppy alleen te laten vliegen:

  • Zorg ervoor dat de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt dit toestaat
  • Onderzoek welke documentatie vereist is
  • Koop een door de luchtvaartmaatschappij goedgekeurd reiskrat
  • Boek een non-stop of rechtstreekse vlucht om stress bij uw puppy te verminderen
  • Spreek rechtstreeks met een agent van een luchtvaartmaatschappij

Pups en hotels

Bel van tevoren met het hotel om te informeren naar hun huisdierenbeleid als u met uw hond wilt reizen. In sommige hotels kunnen gewichts- of rasbeperkingen gelden, maar in sommige hotels zijn puppy's toegestaan. Het motel brengt vaak een toeslag per nacht in rekening. Voordat u uw puppy in de kamer brengt, moet u een huisdierenovereenkomst ondertekenen en een huisdierborg betalen. Zorg ervoor dat uw hond aangelijnd is als u daar aankomt.

U moet ervoor zorgen dat uw puppy uit de buurt van giftige planten of bloemen in de ruimte blijft. Zorg ervoor dat uw puppy toegang heeft tot voedsel, water en zijn favoriete bed, speeltje of dekentje.

Pups en kamperen

Het is normaal dat puppy's het leuk vinden om buiten te verkennen en rond te rennen, dus als je ze meeneemt op de camping, kan dat een fantastische manier zijn om ze wat beweging te geven. Vergeet niet om voorraad, voedsel en water voor uw huisdier mee te nemen. Het is ook van cruciaal belang om te allen tijde op uw hond te letten en alert te zijn op mogelijke gevaren zoals giftige planten of dieren in het wild die op het kampeerterrein aanwezig kunnen zijn.

Je puppy meenemen op vakantie

U vraagt ​​zich misschien af ​​waar de puppy veilig kan zijn als u hem mee op reis wilt nemen, of u nu in een hotel verblijft of in een park kampeert. Vooral als u en uw puppy verkoeling nodig hebben tijdens een vakantie in de zomer of ergens waar het warm is.

Kunnen puppy's in zwembaden zwemmen?

Hoewel het van cruciaal belang is om eerst uw dierenarts te raadplegen, kunnen sommige puppy's al beginnen met zwemmen als ze 6 tot 8 weken oud zijn. Als puppy's te veel chloor inslikken, kunnen ze ziek worden en kunnen ze beschadigd raken als hun huid nat is. Uw puppy zou het beter doen in zoutwaterzwembaden. Maar totdat kinderen wat ouder zijn en een sterker immuunsysteem hebben, is het raadzaam om ze uit de buurt van zwembaden te houden.

Kunnen puppy's in meren zwemmen?

Meren zijn veilig voor puppy's om in te zwemmen, maar je moet wel controleren of er geen algenbloei is. Algenbloei kan de lever van een hond beschadigen en ze giftig maken. Als je daar kunt zwemmen, is de pup daar ook veilig. Zorg er wel voor dat als er beperkingen zijn, u zich daaraan houdt. Misschien moet u uw puppy altijd aan de lijn houden.

Wandelen met je puppy

Zorg ervoor dat u uzelf op de hoogte stelt van het gebied en mogelijke gevaren, zoals kliffen, dieren in het wild en giftige planten, voordat u aan uw reis begint. Wees extra voorzichtig wanneer u met pups wandelt, omdat deze hoektanden sneller gewond raken of misplaatst raken. De puppy kan het een uitdaging vinden om een ​​wandeling af te maken als deze bijzonder lang is.

Op de meeste openbare wandelroutes moeten honden te allen tijde aangelijnd zijn, dus zorg ervoor dat u een riem en halsband voor uw puppy meeneemt. Het zal ook voorkomen dat ze afdwalen. Water is een musthave! Neem een ​​draagbare waterbak mee, zodat ze snel bij water kunnen komen! Draag een draagbare waterfles zodat ze zonder problemen kunnen drinken.

Kun je een puppy in huis nemen?

Het is een goed idee om uw onderzoek te doen voordat u een kennel kiest om uw puppy in te huisvesten. Het vinden van een kennel die betrouwbaar is en positieve beoordelingen heeft, is belangrijk omdat sommige beter zijn dan andere.

Vraag tijdens uw bezoek naar het beleid en de procedures van de kennel. Vraag naar de zorg die ze besteden aan de puppy's en het niveau van toezicht dat ze krijgen. Vraag voordat u op reis gaat naar de vaccinatievereisten. De meeste kennels willen algemene vaccinaties, wat betekent dat de puppy niet bij hen kan blijven tot ze minstens 16 weken oud zijn. Houd er ten slotte rekening mee dat u uw hond in de hitte kunt instappen als u in de zomer reist. Maar garandeer dat de kennel de nodige voorzieningen biedt om ze te huisvesten en een koele omgeving te behouden.

Reizen met uw puppy kan leuk en lonend zijn, maar het is essentieel om in gedachten te houden dat ze nog jong zijn en speciale aandacht nodig hebben. U kunt ervoor zorgen dat zowel u als uw harige vriend een succesvolle reis hebben door het advies in dit stuk te gebruiken. Geniet van je komende reis!


Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar